maatkastenlimburg

Slogan van je site

Schrijnwerker Limburg

Kasten voor je slaapkamer

Alle slaapkamers worden volledig ingericht naar de smaak en de wensen van de klant. Schrijnwerker Stijn Cox zorgt er daarnaast voor dat jullie volledig ontwerp zelfs tot de slaapkamer doorgetrokken wordt.

Badkamer meubilair

Een badkamer is voor ons de perfecte plaats om te ontstressen na een gejaagde dag. Een minimalistisch ontwerp met natuurlijke materialen is dan ook een ideale keuze.

Kasten voor je keuken

Jouw keuken vormen we naar jouw wensen. Wij hechten daarom een groot belang aan het goed leren kennen van onze klanten. Dit doen we altijd met een kennismakend gesprek in jullie omgeving. Zo leren we Jullie beter kennen.

Kasten berging

Een berging moet gemakkelijk zijn met veel ruimte om al je spullen in op te slaan, daar zijn we bij Interieurwerken Cox reeds van overtuigd. Maar hiernaast is het wel prettig dat de stijl doorheen je huis hier ook doorgetrokken wordt. Wij zorgen hiervoor.

Maatkasten in Leopoldsburg

Uw interieurbouwer in Leopoldburg, Limburg voor al uw maatkasten, slaapkamers of ontwerpen regio Limburg. U krijgt één vast contactpunt waar u met al uw vragen terecht kunt. Ongeacht hoe uitgebreid uw project ook is, bij interieurwerken Cox weet u wat u krijgt voor uw investering. Bij uitgebreide projecten wordt er altijd een uitgebreide planning opgesteld. Bij elke prijsofferte boven de 10 000 euro krijgt u ook steeds een gratis ontwerp!